Tien rakentamista näköalapaikoille jo vuodesta 2001

Historiamme juontaa vuoteen 2001, jolloin yrityksemme perustettiin. Yritys toimi aina vuoden 2014 heinäkuuhun nimellä Plusprojectori.

Yrityksen ydintoiminnan kehittyessä yhä enemmän valokuvaukseen, 360 virtuaalitoteutuksiin, videotuotantoon sekä puhtaasti graafiseen- ja tekstisuunnitteluun, katsoimme tarpeelliseksi muuttaa myös nimemme. Jo yrityksemme perustamisen ajoilta esitteemme oli nimetty Markkinaviidakoksi. Se kuvastaa toimintaympäristöämme tänäänkin, ehkä entistäkin paremmin. Ei tarvinnut yrityksellemme nimeä sen kauempaa hakea. Se on nyt Markkinaviidakko Oy.

Käytännössa Markkinaviidakko Oy:n toimii rekisteröimiensä aputoiminimien Mirador Studios ja Mirador 360 kautta, koska toimintamme tapahtuu enimmäkseen näiden alla. Myös verkkosivumme löytyvät osoitteista www.mirador.fi ja www.mirador360.fi.

Näköaloja

Yksi tärkeimmistä osaamisalueistamme – 360° panoraamat – antoi aiheen uusille markkinointinimillemme – Mirador .

Mirador, kuten moni Espanjankävijä ehkä muistaakin, tarkoittaa näköalapaikkaa. Mirador kuvastaa hyvin niin panoraamapalvelumme tuotetta kuin muutakin yritystoimintaamme. Palvelujemme lähtökohta on asiakkaidemme näköalojen avaaminen ja näkyvyyden parantaminen omiin asiakkaisiinsa päin. Tässä mielessä olemme itsekin näköalapaikkasi markkinaviidakossa.

Notkeutta

Taivumme moneksi, oli kyse sitten kuvasta, sanasta tai äänestä. Joustamme myös asiakkaamme aikataulujen mukaan. Joustava on myös tiimimme: kokoamme aina, niin hinnaltaan kuin aikataulultaankin tarkoituksenmukaisen työryhmän laajan kumppaniverkostomme avulla.

Näköalojen laajentamisen avuksi tarjoamme palvelua, jonka takana seisomme 100 prosenttisesti. Tinkimätöntä ammattitaitoa erilaisilta kuva- ja tekstituotannon alueilta.

Mielellämme olemme osa teidänkin tiimiänne kehittäessänne omaa näkyvyyttänne markkinamaisemassa.